Pimapen kapı kolu kırılması durumunda bir usta ile iletişime geçmek yapılacak en iyi hareket olacaktır. Pimapen kapı kolu tamiri fiyatlarında oldukça ekonomik fiyatlar sunan Savaş Usta, Ankara’da 30 yıldır pimapen kapı kol tamiri gibi işleri başarı ile yapmaktadır.

Pimapen kapı kolu sayesinde pimapen kapı ve pencereleri açıyor veya kapatıyoruz. Kapı kolu arızası durumunda kapının açılması veya kapanması mümkün olmamaktadır. Özellikle kış aylarında bu durum olduysa oldukça zorlu dakikalar yaşanabilmektedir.

Pimapen Kapı Kolu Tamiri Fiyatları 2022

Birçok kapı kolu çeşidi vardır. Ustamızın bunu görmesi ve kapı kolu tamiri fiyatını bu malzemenin uyumuna göre vermesi gerekmektedir.

Pimapen Kapı Kolu Tamiri Fiyatları 2023

2023 yılında Ankara’da pimapen PVC kapı kolu tamiri fiyatları 250 TL’den başlamaktadır. Kapı kolunun çeşidine göre de fiyatlar değişmektedir.

Pimapen kapı kolu nasıl değiştirilir?

PVC kapı kolu sökülmesi için tornavida gibi aletlere ihtiyaç vardır. Kapı kolu mekanizmasındaki vidalar tek tek sökülür ve çıtadan tutularak çekilir. Bu süreçte kapı kolu mekanizması çıkmış olacaktır. Yenisi ise uyumlumu değil mi kontrol edildikten sonra yuvaya oturtulur ve vidalar tekrar takılarak iş bitirilir.

Pimapen kapı kolu nerede satılır?

Kapı kapı kolu genellikle birçok yapı malzemesi olan iş yerlerinde satılır. Hırdavatçı gibi dükkanda bu malzemeler bulunabilir. Ayrıca internet üzerinden de birçok e-ticaret sitelerinden bulunabilmektedir.

Kapı kolu tamiri kaç dakika sürer ?

Pimapen kapı kolu tamiri genellikle maksimum 30 dakika süren bir işlemdir. Ustamız en kısa sürede bu işi teslim etmektedir.

5/5